Eladó ház Békéscsaba 150 nm
Eladó ház Békéscsaba 150 nm
Eladó ház Békéscsaba 150 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7552867
Referenciaszám: 5707
Feltöltve: 17 napja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
399 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
387 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsaba frekventált helyén kínálok eladásra, egy 2020-ban teljes körűen felújított, 150 m2-es alapterületű családi házat. A felújítás során: - új műanyag nyílászárók lettek beépítve - ki lettek cserélve a villany, víz és szennyvíz vezetékek - teljesen megújult a fűtési rendszer (új radiátorok, új kombi gázkazán, új konvektorok) - új burkolatok, a szobák szalagparkettával, minden egyéb járólappal lett borított - mind a két fürdőszoba, új modern megjelenésűvé lett varázsolva - külső falazat 20 cm-es hőszigetelést kapott Az ingatlan főbb paraméterei: - előszoba - 2 szoba - amerikai konyhás nappali - külön konyha étkezővel - közlekedő - két fürdőszoba - egy különálló WC - kamra - hatalmas fedett terasz A nagy alapterület ellenére sem túl magas a rezsi költsége, mivel két villanyóra és két gázóra található az ingatlanban. A meleg víz ellátásáról, kombi kazán és villanybojler egyaránt gondoskodhat. A nappaliban felszerelt nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma télen, és nyáron is biztosítani tudja a kellemes hőérzetet. Az ingatlanból kilépve egy hatalmas hátsó teraszra juthatunk, mely nyáron ideális helyszíne lehet, baráti családi összejöveteleknek. Az udvaron kapott helyet egy könnyűszerkezetű garázs is. Ajánlom figyelmébe családosoknak, mivel a közelben található óvoda, iskola, orvosi rendelő, élelmiszerbolt. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, és szeretné megtekinteni ezt a barátságos családi fészket, forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
kert
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY