Eladó ház Békéscsaba, külterület 158 nm
Eladó ház Békéscsaba, külterület 158 nm
Eladó ház Békéscsaba, külterület 158 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7585553
Referenciaszám: M231860
Feltöltve: 21 napja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
568 988 Ft/m²
158 m²
Alapterület
8897 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés vármegye Békéscsaba, Felsőnyomás, a 47-es főútról leágazó aszfaltozott út mellett 2000-ben épített, 158 m2 beépített területű lakóház eladó. Az épületben, tágas nappali, 3 szoba, előszoba, közlekedő, konyha étkezővel, kamra, kádas fürdőszoba + wc és szauna, fedett terasz és külön wc helyiség került kialakításra. Az ingatlanhoz tartozik még egy garázs és egy 40 m2 alapterületű három helyiségből álló pince is, a tetőtér igény szerint beépíthető. A szobák, a nappali és a közlekedő hajópadló, a többi helyiség járólap burkolatúak A rezsi költség nagyon kedvező, mely annak köszönhető, hogy az épületet három féle módon is lehet fűteni. Lehetőség van a levegő-víz hőszivattyú működtetésére, mely radiátorokon keresztül adja le a hőt, vagy a kandalló, illetve vegyes tüzelésű kazán üzemeltetésére egyaránt. Az épület tetőzetére 2019-ben 6,16 kw teljesítményű napelem rendszert telepítettek, mely által a villamos energia ellátás nagy része biztosított. Ha pedig az új tulajdonos gázzal szeretne fűteni, arra is lehetőség van, mert az épületben a gázhálózat is kiépítésre került. A lakóépületet övező telek 9000 m2 alapterületű, melyben örökzöldek, fenyőfák, tuják, és termő gyümölcsfák (cseresznye, meggy, szilva, körte,barack) vannak telepítve. A kertben fúrt kút és víztározó biztosítja a növények szakszerű öntözését, ami akár medencévé is alakítható. Varázslatos fenyves erdővel és tujaparkkal rendelkező igényes építésű lakóház várja új tulajdonosát! Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! ----------------------Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk, melyek ügyintézése ingyenes. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
2000
Terasz:
18,4 m²
Energetikai besorolás:
EE (2016-2023-as besorolás)
villany
víz
összkomfortos
garázs
világos
terasz
telefon
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter Békéscsaba Andrássy út 7 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY