Eladó ház Érd 65 nm
Eladó ház Érd 65 nm
Eladó ház Érd 65 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7492344
Referenciaszám: 360071117-11
Feltöltve: 20 napja

Érd eladó családi ház 2 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
798 462 Ft/m²
65 m²
Alapterület
370 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 627 Ft
Második évtől
205 562 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Remek lokációval, az agglomeráció "fővárosában" eladó praktikus kis telken 2 szoba + nappalis családiház! A Családi Ingatlan Iroda megvételre kínál Érd, Dombosváros részén egy 65 nm alapterületű, jó elosztású 2 hálószoba, konyha+étkező, fürdőszobás családi házat, egy 360 m2-es rendezett telken. Az ingatlanban két tároló is kialakításra került, egy a házon belül, mely kamrának ideális, a másik helyiség a ház végén, kívülről megközelíthető akár fűnyíró, bicikli stb tárolására alkalmas. A padlástér beépíthető igény szerint, az ingatlan a helyi szabályozás szerint még bővíthető. Az épület nagyobb része esztétikailag még felújítandó, részleges, folyamatos felújításokat végzett rajta a tulajdonos, ez még jelenleg is tart. A felújítás során cserélve lettek a nyílászárók, a homlokzat hőszigetelő dryvit rendszert kapott. A fűtést cirkó gázkazán biztosítja, radiátor hőleadókkal. Az ingatlan egy 1103 m2-es telek megosztásából lett leválasztva, melyhez használati megállapodási szerződés készült. A környék kiváló infrastruktúrájának köszönhetően közvetlen közelében található a helyi busz- megálló. Közelében, óvoda, iskola, bölcsőde, ATM, éttermek, műszaki áruház, kisebb és nagyobb bevásárlási lehetőségek, bevásárló központok (TESCO, ALDI stb..) is könnyen megközelíthetőek. Kellemes családi környezet, rendezett környék. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeimen. Ha az ingatlan vásárlásához hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, hitel tanácsadónk ingyenesen segít Önnek megtalálni a piacon található konstrukciók közül a legoptimálisabb lehetőséget. Várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iszak Balázs Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Iszak Balázs Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 30 979 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY