Eladó ház Gyula, Gyulavári 75 nm
Eladó ház Gyula, Gyulavári 75 nm
Eladó ház Gyula, Gyulavári 75 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7959764
Referenciaszám: 733552
Frissítve: 17 napja

Gyula eladó családi ház 3 szobás: 34,49 millió Ft

34,49 millió Ft
459 867 Ft/m²
75 m²
Alapterület
542 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 099 Ft
Második évtől
136 605 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Gyula Gyulavári városrész elején található 75 m2 hasznos alapterületű, tégla falazatú, 2 szobás családi házat. Az ingatlan 2020-ban teljes belső felújításon esett át, mely során a tulajdonosok figyeltek a minőségi anyagok használatára, így egy hangulatos, jó elrendezésű fiatalos, modern otthon várja új tulajdonosát. A felújítás során kivitelezésre került még a födém és a külső falak hőszigetelése, valamint új kapu és egy masszív gépkocsibejáró is készült. A ház bővítése a tetőtér beépítésével lehetséges. Az ingatlan melegéről kondenzációs gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, emellett beépítésre került egy 2,5 KW-os és egy 3,5 KW-os hűtő-fűtő klímaberendezés, mely alternatívaként kiválóan alkalmas, a nyári hőségben viszont gyorsan hideget varázsol. A rendezett, saját, körbekerített telek mérete 542 m2, ahol fúrt kútról üzemelő öntözőberendezés lett kiépítve, ami akár telefonról is vezérelhető. Gépjárművel való parkolás az udvarban vagy az ingatlan előtt ingyenesen lehetséges. Elhelyezkedésének köszönhetően boltok, gyógyszertár, buszmegálló a közelben megtalálhatóak, de Gyula belvárosa is pár perc autózással könnyedén elérhető. Az ingatlanról készült külső képek telefonos egyeztetést követően e-mailben elérhetőek. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított családi ház, mely Gyulavári jó környékén található, keressen bizalommal akár hétvégén is! Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
A
terasz
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy János Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 942 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY