Eladó ház Kondoros 202 nm
Eladó ház Kondoros 202 nm
Eladó ház Kondoros 202 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8047414
Referenciaszám: M251165
Frissítve: 16 napja

Kondoros eladó családi ház 1+1 fél szobás: 7,9 millió Ft

7,9 millió Ft
39 032 Ft/m²
202 m²
Alapterület
1069 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 22 928 Ft
Második évtől
31 290 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FELÚJÍTANDÓ INGATLAN Falusi CSOK-ra ALKALMAS ! Eladásra kínálok Kondoroson, Békéscsabától 30km-re egy tégla falazatú igényesen felújított családi házat. Kondoros települése közvetlenül az M44-es autópálya mellett fekszik, így könnyen megközelíthetőek a közeli nagyvárosok. Munkalehetőség, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő mind rendelkezésre áll. A ház fűtését és meleg vízzel való ellátását központi gázkazán biztosítja. Az épületet az 1980-as években építették, így már korszerű anyagokat használva beton alapon tégla falazattal. Tetőszerkezete jó, cserepes fedése javításra szorul. Az ingatlanban kialakításra került 1 szoba, 1 félszoba, 1 fürdőszoba, konyha, étkező, nappali, kamra, előszoba. Igényesen kialakított szép egybefüggő járólapok a padlón, nyílászáróit korszerűsíteni szükséges. További helyiségek szobának, műhelynek, garázsnak kialakíthatóak 31,2+90 nm Az ingatlanban a villany és a gáz most kerül újra bekötésre. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK+ támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Terasz:
13,6 m²
Energetikai besorolás:
I
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
terasz
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Péter Mátyás Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 282 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY