Eladó ház Pécel 180 nm
Eladó ház Pécel 180 nm
Eladó ház Pécel 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8049456
Referenciaszám: H482918
Frissítve: 18 napja

Pécel eladó családi ház 8 szobás: 107 millió Ft

107 millió Ft
594 444 Ft/m²
180 m²
Alapterület
920 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 541 Ft
Második évtől
423 798 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Pécelen! Eladóvá vált Pécelen eg napfényes 3 szintes családi ház, amely akár 3 generáció kényelmes lakhatását is lehetővé teszi. Az ingatlan három szinten három önálló felszerelt lakással rendelkezik. A napfényes ház 1983-ban épült, azóta folyamatosan karban van tarta. Fekvésének köszönhetően nagyon világos, elrendezése, külön bejáratai lehetővé teszi a lakrészet szeparáltságát. Az ingatlanhoz tartozik egy hatalmas kert, amely több funkcióra is alkalmas. A kerti sütögető és az épített medence lehetővé teszi a családok kikapcsolódását és kényelmét. A kert hátsó részében állatok tartásra kialakított rész található, illetve egy zöldségek tárolására alkalmas tároló is épült. Minden adott egy önálló gazdálkodás kialakítására. A kazánházban egy vegyes tüzelésű kazán található, ez biztosítja a ház melegét. A kertben két autó fedett tárolására van lehetőség, illeve még plussz két autó kényelmesen tud parkolni az elkerített részen. A buszmegálló párc perc sétára van, 45 perc alatt érünk az Örs vezér térre. Iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség 10 percen belül elérhető. Amennyiben felkeltettem érdeklősését, kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1986
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ravasz Katalin Otthon Centrum - IX. kerület - Allure Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ravasz Katalin Otthon Centrum - IX. kerület - Allure Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY