Eladó ház Siófok 339 nm
Eladó ház Siófok 339 nm
Eladó ház Siófok 339 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7066059
Referenciaszám: 34664
Feltöltve: 17 napja

Siófok eladó családi ház 5+2 fél szobás: 198 millió Ft

198 millió Ft
584 071 Ft/m²
339 m²
Alapterület
957 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 574 646 Ft
Második évtől
784 224 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nekem a Balaton a RIVIÉRA - Neked is az lehet!! Szeretnél a Balaton déli partjának egyik legszebb részén élni? Itt a lehetőség! "Siófok Rózsa-dombján"!! Siófokon városközponthoz, strandhoz közeli családi házas környezetben, ELADÓ APARTMAN/PANZIÓ/TÖBB GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ! Gyönyörű környezettel, akár pihenésre, akár szüleikkel együtt élőknek, de befektetésnek és panziónak is alkalmas! Ne habozzon, kihagyhatatlan ajánlat! A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 1805-ös referenciaszámú, Siófokon egy hatalmas családi házat! A ház jellemzői: - 2009-ben épült 2 lakásos, külön bejáratú, családi ház, jelenleg apartmanként is üzemel, nagyon jó elosztással, tágas szobákkal! - A házat folyamatosan újították az évek alatt! - Saját kamera, riasztó rendszerrel! Elektromos kapuval! - Medence, szauna a földszinten, minden gépészet kész van hozzá, már csak az új tulajdonos fantáziájára van bízva a befejezése! - Fűtése: saját cirkó, radiátoros hőleadással, illetve padlófűtés, a földszinten egy márvány kirakású kandallóval! - Igazi kivételes anyagokkal lett megépítve a ház belseje, mind a meleg, illetve hidegburkolatok! - Nagy nappali résszel, felette gyönyörű galériával, eszméletlen hangulattal ellátva! Érdemes megnézni, kihagyhatatlan belső építészeti látvánnyal, minőséggel! - Gondosan kivitelezett elosztással, nagy tágas terekkel! - Az ingatlan alatt pincerésszel, plusz 1 borospincével! - Mind az emelten, mind a földszinten hatalmas fedett teraszok, erkélyek találhatóak, melyek hozzájárulnak a nagy üvegű ablakok, ajtók végett a világos, napos belső terekhez! - Zöld rendben tartott kerttel! - Nagy garázzsal, fölötte pedig tárolós galéria lett kialakítva! Belváros, strand gyalog pár percnyire elérhető, bevásárlóközpont a környéken mindenhol megtalálható! Tel: 06 20 250 4688 Hívjon, még ma!  Amennyiben a 1805-ös referencia számú családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Ingatlanban otthon vagyunk! Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csalagovits István CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 430 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csalagovits István CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 430 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY