Eladó ház Perkáta, Szentgyörgyi Albert út 17-19 560 nm
Eladó ház Perkáta, Szentgyörgyi Albert út 17-19 560 nm
Eladó ház Perkáta, Szentgyörgyi Albert út 17-19 560 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8086766
Feltöltve: 19 napja

Perkáta eladó egyéb ház 1 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
71 250 Ft/m²
560 m²
Alapterület
2111 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 115 800 Ft
Második évtől
158 033 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Izgalmas befektetési lehetőség Perkátán! Az ingatlan alkalmas 6db 65 négyzetméteres, szintenként két lakásos társasház kialakítására is, ami további lehetőségeket nyújt a befektetők számára. A településen Falusi CSOK igénybevehető. A tervezés és kialakítás során rugalmasan alkalmazkodhat a piacon jelenlegi igényekhez. Az impozáns, 560 négyzetméteres, szerkezetkész ház Perkátán ideális a különböző befektetési célokra. Az ingatlan megfelelő méretével és szerkezetkészségével többféle célra is felhasználható, így befektetők számára ideális. A kiváló elhelyezkedésű épület lehetőséget kínál egy nagy létszámú munkásszálló kialakítására, akár 80-100 fő részére. Az ekkora kapacitású munkásszállóra nagy igény lehet a környéken, különösen, ha a közelben ipari területek vagy nagyobb vállalatok találhatók. Ha Ön befektető, és keres egy olyan ingatlant, amely többféle célra is felhasználható Perkátán, ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk további információkért vagy a helyszíni megtekintés megszervezéséért. Ez a befektetési lehetőség széles körű és sokoldalú lehetőségeket kínál az Ön befektetési portfóliójához! Cégünk elsősorban ingatlanközvetítéssel foglalkozik. Ezenkívül megkereshet bennünket ingatlan felújítással, új ingatlan megtervezésével és építésével, de ha csak tanácsra vagy információra van szüksége eladással vagy vásárlással kapcsolatban, akkor is állunk a rendelkezésére. Amennyiben ingatlanközvetítő vagy és ügyfelednek keresel hasonló ingatlant, hívj bátran, szívesen együttműködünk más közvetítőkkel.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Szerkezetkész
Fűtés:
Nincs fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
FIVE Ingatlan FIVE Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 282 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY