Eladó ház Üllő 90 nm
Eladó ház Üllő 90 nm
Eladó ház Üllő 90 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8094459
Referenciaszám: 1401_10027
Feltöltve: 13 napja

Üllő eladó egyéb ház 4 szobás: 42,9 millió Ft

42,9 millió Ft
476 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
637 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 507 Ft
Második évtől
169 915 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Üllőn, közel a központhoz egy 90 m2-es, 4 szobás rövid határidőn belül költözhető családi házat, mely egy 637 m2-es telken terül el. A ház kádárkocka, falazata vályog és tégla vegyesen, fafödémes, tetejét cserép fedi. Az ingatlan elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas lehet vállalkozás telephelyének is, előnye, hogy két utcáról is megközelíthető. Amennyiben családi házként használják tovább, igény szerint kialakítható egy kicsi, önálló lakrész is, mivel a házba két bejáraton keresztül is bejuthatunk, melyeket egy nyitott terasz köt össze. Lakható, költözhető, jó állapotban van a ház, de a következő tíz évben tetőcsere szükséges és esetleges átalakítás a leendő tulajdonos igényeinek megfelelően. Összközműves, bevezetésre került a villany, gáz, víz és a csatorna is. Éjszakai és ipari áram is rendelkezésre áll. Az otthon melegéről gázcirkó, vegyes tüzelésű kazán és cserépkályha is gondoskodik. Meleg vizet a villanybojler ad. Az udvarban garázs, kamra és egy pici pince is található. Kis ráfordítással kényelmes otthon varázsolható belőle! A buszmegálló 300 méter, a vasútállomás 2,3 km, a központ 1,5 km. Az M4 és az M5 autópálya 5-10 perc távolságra van, a Market Centrál bevásárlóközpont 8 perc. Minden a képek szerint! Amennyiben hirdetésem felkeltette szíves érdeklődését, hívjon bizalommal! Nézzük meg együtt új otthonát! 0620 400 4025 Ha az ingatlan megvásárlásához szeretné eladni jelenlegi otthonát, mi ebben is tudunk segíteni. Irodánknál vásárolt ingatlanoknál teljes körű ügyintézést, kedvező ügyvédi adás-vételi szerződés elkészítését, ingyenes hitelügyintézést biztosítunk. Vevőknek szolgáltatásaink ingyenesek! Értékesítés gyorsan és profin!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
terasz
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pilis Anna Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pilis Anna Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY