Eladó ház Békéscsaba, Belváros 75 nm
Eladó ház Békéscsaba, Belváros 75 nm
Eladó ház Békéscsaba, Belváros 75 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8078667
Feltöltve: 19 napja

Békéscsaba eladó házrész 2 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
240 000 Ft/m²
75 m²
Alapterület
200 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 52 241 Ft
Második évtől
71 293 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán, belvároshoz közeli utcában eladó egy 75 m2-es utcai házrész. Ezen kívül még másik négy lakrész van, összesen 7 ember lakik nagyjából 1000 m2-en. Nyugodt környezet, középkorú lakók, jelenleg nincsenek gyermekek. A szomszédok barátságosak. A házrész kettő szoba, tágas konyha, fürdőszoba+wc, előszoba helyiségekből áll. Fedett, de nyitott terasz is tartozik hozzá, valamint kertrész, gyümölcsfák. Garázs nincs, de kialakítható. Víz, csatorna, vezetékes gáz, DIGI-s kábeltévé és internet. Természetesen minden ingatlanhoz tartozik külön víz-, gáz-, villanyóra. Ez az ingatlan külön utcai bejárattal rendelkezik, de igény esetén a közös kis-és nagykaput is lehet használni. A nagyszobában alternatív megoldás lehet a beépített csempekályha, ami a fürdőszoba felől fűthető. Így a tisztaságot könnyebb fenntartani. Mindkét szobában laminált parketta van, a többi helyiség járólapos. A szobákban és a konyhában új bútorok vannak, kimondottan ide méretezve. Igény szerint teljes berendezéssel, bútorzattal is eladó. A házrész eladó, vagy panellakásra cserélhető, értékegyeztetéssel. Minden megoldás érdekel, az ár minimálisan alkuképes.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1975
Terasz:
30 m²
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
20 000 Ft/hó
ipari áram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 402 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 402 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY