Eladó ház Békéscsaba 90 nm
Eladó ház Békéscsaba 90 nm
Eladó ház Békéscsaba 90 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 7578253
Referenciaszám: 6269
Feltöltve: 18 napja

Békéscsaba eladó házrész 2 szobás: 51,9 millió Ft

51,9 millió Ft
576 666 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 627 Ft
Második évtől
205 562 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsaba frekventált helyén kínálok eladásra, 2022-ben teljes körűen felújított, társasházi ingatlan utcafronti részét, saját elkerített udvarral. A felújítás során új hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve, ki lettek cserélve a víz-szennyvíz, és villanyvezetékek és a teljes fűtési rendszer. A szobák új szalagparkettát kaptak, az amerikai konyhás nappali pedig új padlóburkolatot. Mindkét fürdőszoba teljes felújításon esett át, melyből az egyikben tusoló a másikban fürdőkád található. A két különálló szoba mindegyike az utcafrontra néz. Az otthon melegéről, és a meleg víz ellátásáról, új kombi gázkazán gondoskodik. Az épület külső hőszigetelése is megtörtént. Saját elkerített, 60 m2-es udvari rész ideális lehet, baráti összejövetelek alkalmával bográcsozásra, kerti sütögetésre. Ajánlom figyelmébe családosoknak, mivel az ingatlan frekventált elhelyezkedéséből adódóan ,pár perc sétával bármi elérhető, de ideális döntés lehet vállalkozás céljára is, mivel könnyen megközelíthető. Az ingatlanhoz akár garázs is vásárolható! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. és jöjjön el tekintse meg ezt a barátságos hangulatú családi fészket. Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál. A hét bármelyik napján elérhető vagyok!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kert
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kárnyáczki Márta Immo1 Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY