Eladó ház Miskolc 50 nm
Eladó ház Miskolc 50 nm
Eladó ház Miskolc 50 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7904532
Referenciaszám: M248019-4509262
Frissítve: ma

Miskolc eladó házrész 1+1 fél szobás: 22,4 millió Ft

22,4 millió Ft
448 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
100 m²
Telek
1+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 65 011 Ft
Második évtől
88 720 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Miskolc Selyemréten egy osztott közös telken lévő 50 m2-es 1+1 fél szobás, nagy nappalival és amerikai konyhával rendelkező ház. Az ingatlan 2022-ben esett át egy teljeskörű felújításon, bele értve a villany-víz hálózat teljes cseréjét. Tetőszerkezete szintén kifogástalan állapotú lemezcserép. Az otthon melegéről az egész házban padlófűtés gondoskodik, míg a meleg vizet egy Vailant típusú kondenzációs kazán látja el. A ház ékessége a tágas és napsütötte nappali, melyből a nagyobbik szoba nyílik. Külsőleg kapott egy 5 cm-es szigetelést is, de a színezés még nem lett befejezve. A házhoz tartozik egy 100 m2-es telek, ahol egy baráti összejövetelt is kényelmesen meg lehet tartani. A házat barátságos szomszédok veszik körül egy csendes utcában. Kiváló választás lehet pároknak akik már nem szeretnének a felújítással foglalkozni. Parkolás közterületen fizetős, de lakcím alapján havonta mindössze 2000 ft. Lokációja kiváló, pár száz méterre villamos és busz is megtalálható, közelben óvoda, bölcsőde, pár perc sétával a belváros is elérhető. Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük megy együtt! OTP Banki hátterünknek köszönhetően finanszírozási igényekben (pl. Babaváró, CSOK, Felújítási hitel, stb.) is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető, megbízható ügyvédi közreműködést, szerződéskötéshez irodai hátteret biztosítunk, egyeztetés céljából kérem keressen az elérhetőségemen és hivatkozzon az M248019 számra.

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Zsolt OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 20 252 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Zsolt OTP Ingatlanpont Miskolc Szemere Az iroda összes hirdetése
+36 20 252 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY