Eladó ház Üllő 38 nm
Eladó ház Üllő 38 nm
Eladó ház Üllő 38 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7993175
Referenciaszám: H481288
Frissítve: 16 napja

Üllő eladó házrész 1 szobás: 24,3 millió Ft

24,3 millió Ft
639 474 Ft/m²
38 m²
Alapterület
50 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 70 525 Ft
Második évtől
96 246 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesttől mindössze fél órányi távolságra található az eladó 38 nm-es, 1 szobás téglaház Üllőn. Az előkertes ingatlanban kényelmes parkolás biztosított, az utcán is elegendő hely áll rendelkezésre. A tágas elrendezésű otthonban 19 nm-es világos szoba, 8 nm-es előszoba, 4 nm-es fürdőszoba, 8 nm-es ablakos konyha és 3 nm-es kamra található, mindezt 280 cm-es belmagassággal. A 1068 nm-es telek osztatlan közös tulajdon, ügyvédi használati megosztással, egy telken négy ingatlannal. Az eladásra kínált ingatlanhoz kb. 50 nm-es telekrész is tartozik. Az ingatlan összközműves, tehermentes, áprilisban birtokba vehető. A 2001-ben felújított fürdőszoba mellett a meleget kondenzációs gáz kazán biztosítja. Az ingatlan elhelyezkedése kiemelkedő, mindössze fél órányira Budapesttől, és minden szükséges intézmény könnyen elérhető (üzletek, óvoda, iskola, posta stb.). A buszmegálló 10 perc sétára található, vonattal pedig könnyen közlekedhet Budapest Nyugati Pu - Cegléd - Szeged vonalán. Ne hagyja ki ezt a kiváló ár-érték arányú lehetőséget! Hívjon bármelyik nap, várom megtisztelő érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Házrész
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Jánosné Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gál Jánosné Otthon Centrum - Dunaharaszti - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY