Eladó lakás Balatonboglár 100 nm
Eladó lakás Balatonboglár 100 nm
Eladó lakás Balatonboglár 100 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7737686
Referenciaszám: H467332
Frissítve: 19 napja

Balatonboglár eladó téglalakás 6 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
799 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az 1989-ben épült lakás 2018-tól felújításon esett át, lakáson belül 2 szint plusz beépített tetőtér lett kialakítva. Az első szinten egy tágas, déli fekvésű nappali, egy konyha-étkező, melyről kijuthatunk kis erkélyre, valamint egy háztartási helység található. Lépcső vezet fel a második szintre, ahol két szoba, nappali, konyha, kádas fürdőszoba WC, és egy "L" alakú erkély került kialakításra. A tetőtérbe jutva, ami a felújítás során szintén szigetelve lett, egy nagyobb szoba, zuhanyzós fürdő, és egy kis erkély található. A tetőtér beépítés a tulajdoni lapon nem szerepel, viszont kiválóan alkalmas gyerekszobának, vendég szobának. A lakás összközműves, fűtése gáz, elektromos fűtő panel, a villany 3 fázisra lett bővítve, így akár a meglévő klíma mellé több is felszerelhető. A földszinten egy 60 m2 nagyságú garázs is található, melyből külön bejáratú apartmant alakítottak ki 2023-ban. A lakáshoz egy 200 m2 nagyságú kertkapcsolat is tartozik. A lakás bútorzata megegyezés tárgyát képezi. A szabadstrandtól 8-10 perc sétára. A közelben Spar, DM, Tesco, pizzéria, gyógyszertár, posta, bank. Az ingatlan állandó lakhatásra, vagy kiadásra is jó befektetés. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1989
Erkély:
14 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár László Tibor Otthon Centrum - Balatonlelle - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár László Tibor Otthon Centrum - Balatonlelle - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY