Eladó telek Gyomaendrőd, Gyoma, Torzsás 1000 nm
Eladó telek Gyomaendrőd, Gyoma, Torzsás 1000 nm
Eladó telek Gyomaendrőd, Gyoma, Torzsás 1000 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7982382
Frissítve: 2 hónapja

Gyomaendrőd eladó üdülőtelek 1000 m² telekterületű: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
18 900 Ft/m²
1000 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 55 651 Ft
Második évtől
75 426 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGYEDI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ ÜDÜLŐÖVEZETI VÍZPARTI TELEK ELADÓ 60 MÉTER VÍZPARRTAL A városközponthoz közel, ritka széles vízparttal rendelkezik. A telek új tulajdonosa 60m széles vízparti szakaszt birtokolhat. Az ingatlan teljes nagysága 1000m2 melyen az elektromos áram telekhatáron belül kialakításra került. A területen található egy lakókocsi és egy kisebb kerti filagória melynek padlóburkolata betonlapokkal kirakott. A stég 6 horgászbotnak is kényelmes helyet biztosít, plusz a telek adottságának köszönhetően ezen kívül két horgászhely került kialakításra. A hűs klímát a parton álló, részben a vízre és részben a telekre hajló hatalmas nyárfák biztosítják! Mindazonáltal a holtág is rendkívül széles közel 60m-re tehető! A terület üdülőövezeti besorolású, 10%-os beépíthetőséggel rendelkezik, télen/nyáron bármilyen időjárási körülmények között megközelíthető, zártkerti művelési ág alól kivett terület így azonnal átíratható.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülőtelek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Püski Mónika Püski Mónika Az iroda összes hirdetése
+36 30 826 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Püski Mónika Püski Mónika Az iroda összes hirdetése
+36 30 826 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY