Eladó ház Békéscsaba 169 nm
Eladó ház Békéscsaba 169 nm
Eladó ház Békéscsaba 169 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7676110
Referenciaszám: 006845
Feltöltve: 16 napja

Békéscsaba eladó családi ház 4 szobás: 52,99 millió Ft

52,99 millió Ft
313 550 Ft/m²
169 m²
Alapterület
1276 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 790 Ft
Második évtől
209 879 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Belvárosi csaladi ház, akár apartmanozásra is! Eladó Békéscsaba belvárosában, a Rendőrséghez közel egy nagypolgári jellegű impozáns családi ház. Alakítsa kedvére: a ház apartmanokra bontva kiválóan alkalmas befektetésre, hiszen ezeket kiadva jelentős havi bevételre tehet szert. A tulajdonos rendelkezik építészeti tervekkel, mely szerint 3 földszinti és 3 tetőtéri lakás kerülhetne kialakításra. De használhatja családja részére, hiszen élhető nagy terekkel rendelkezik; az amerikai konyhás nappalin kívül még 3 szoba van az elegáns belmagasságú otthonban. A ház végében kialakításra került egy külön lakrész ( a ház 1/4-e), amely más tulajdonában van, de a ház és a kert is rendelkezik használati megállapodással, teljes elkülönülésre van lehetőség. Az udvaron számos autóbeálló, filagória, kerti sütögető kialakítására is van hely. A belváros közelsége kellemes lakhely, minden könnyen elérhető. A ház és az udvar körbenapozott. Az épület hátsó fala teljesen felújított: hálózott és újravakolt, festett. Ajánlom azoknak, akik kedvelik a régi értékeket, és belvárosi ingatlanba fektetnének. Főbb jellemzők: - 1276 m2 telek -169 m2 alapterület - konvektoros fűtésű - 2 db csempekályha, az egyik kiemelt értéket képvisel - vegyes falazat - 3 nagy szoba-+ amerikai konyhás nappali - fürdő és wc egyben - villanybojler - 330 cm-es belmagasság - fa nyílászárók - redőnyözött - parkosított udvar - napos veranda/terasz - nagy padlás - tároló helyiségek - pince - ásott kút - kerti csap - garázs (14 m2) Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon. +36302380673 A vevőink részére a szolgáltatás ingyenes. Bankfüggetlen hitelügyintéző, ügyvéd, energetikus segítheti a gördülékeny adásvételt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1925
Energetikai besorolás:
E
amerikai konyha
terasz
pince
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balog-Homonnai Mónika Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 238 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balog-Homonnai Mónika Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 238 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY